Bereid de kruimelbodem volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Opstijftijd: 10 Minuten
Doe water, taartmix en de citroen aroma in een beslagkom en klop dit met de mixer op de laagste stand in 1 minuut tot een glad mengsel. Voeg bosvruchtenkwark en ongeklopte slagroom toe en klop het mengsel met een mixer op de hoogste stand in 2 minuten tot een luchtige massa. Schenk het taartmengsel op de kruimelbodem en strijk de bovenkant zo glad mogelijk. Laat de kwarktaart minstens 2 ½ uur opstijven in de koelkast.
Opstijftijd: 150 - 180 Minuten
Roer de Taartina los met 2-3 eetlepels sap. Breng de rest van het sap met suiker al roerend aan de kook. Bereid de Taartina verder volgens de bereidingswijze op het zakje. Laat de springvorm om de kwarktaart en schenk de bosvruchtengelei over de kwark uit. Draai de taart daarbij, zodat de gelei gelijkmatig verdeeld wordt. Zet de kwarktaart minstens 15 minuten terug in de koelkast. Verdeel de bosvruchten over de bovenkant van de taart.
Opstijftijd: 15 - 30 Minuten
Vergelijkbare recepten
Kwarktaart
Kwarktaart
Kwarktaart