Bekleed de springvorm met het bakpapier. Laat de 60 g boter/margarine smelten in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de mix voor kruimelbodem met een lepel door de gesmolten boter. Verdeel de kruimelmassa over de springvorm en druk het met de bolle kant van een lepel stevig aan. Zet de vorm 10 minuten in de koelkast. Roer de bosbessencompote los met een garde en verdeel de compote over de kruimelbodem.
Doe de kwarktaartmix en de bosvruchten yoghurt in een kom en klop het met de mixer op de hoogste stand in 3 minuten tot een luchtig mengsel.
Verdeel de helft van het yoghurttaart mengsel over de kruimelbodem en bedek dit met 6 plakken cake.
Verdeel de rest van het yoghurttaart mengsel over de plakken cake. Laat de bosbessen yoghurttaart circa 2,5 uur opstijven in de koelkast.
Opstijftijd: 150 Minuten
Vergelijkbare recepten
Kwarktaart
Kwarktaart
Kwarktaart