Plaats een rooster of bakplaat in het midden van de oven. Verwarm de oven voor. Vul een cupcake of muffin bakblik met de cakevormpjes.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Voeg aan de cupcakemix de eieren, melk en boter toe en roer het geheel met de mixer op de laagste stand door elkaar. Klop hierna met de mixer op de hoogste stand in 1 minuut tot een glad cupcakebeslag. Leg 12 bosbessen opzij en spatel de rest van de bosbessen door het beslag. Verdeel het beslag met twee eetlepels of een ijsbollentang over de vormpjes. Bak de cupcakes in ongeveer 24 minuten gaar en laat ze daarna goed afkoelen op een rooster.
Baktijd: 24 Minuten
Meng in een kom de mix voor luchtige botercreme met Griekse yoghurt en melk tot een gladde topping.
Versier de afgekoelde bosbessen cupcakes met mooie toefjes yoghurttopping. Leg op elke toef een bosbes.
Vergelijkbare recepten
Cupcakes
Cupcakes
Cupcakes