Verwarm de oven voor. Vet de bakvorm in en bekleed deze met bakpapier.
Baktijd: 30 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 190 °C
Temperatuur heteluchtoven: 170 °C
Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
Smelt de boter in de steelpan op laag vuur.
Meng de gesmolten boter met het ei, lichtbruine basterdsuiker en amandel aroma tot het een glad geheel is.
Meng de Backin door de Kristalbloem. Voeg deze bloem vervolgens bij het botermengsel en meng dit tot het een geheel is.
Hak de witte chocolade in stukjes. Spatel de witte chocolade door het beslag.
Verdeel het beslag over de bakvorm en verdeel de frambozen en het amandelschaafsel over de Blondie.
Bak de Blondie ongeveer 30 minuten tot hij goudbruin is. Het is prima als de Blondie nog een beetje smeuïg blijft.
Nadat de Blondie is afgekoeld, snijd je deze in porties en garneer je ze met een vleugje poedersuiker.
Vergelijkbare recepten
Brownies
Brownies
Brownies