Bak de biscuittaart volgens de aanwijzingen op het pak.
Klop de slagroom met de suiker en Klop-Fix stijf.
Snijd de afgekoelde biscuittaart omgedraaid (zodat de rechte onderkant een mooie bovenkant wordt) horizontaal 2x door met een broodmes, op 1/3e en 2/3e van de taart. Haal de bovenste 2 lagen eraf en leg de onderste laag op een serveerschaal.
Bestrijk deze laag met 1 cm slagroom en verdeel er de helft van het fruit (aardbeien eventueel in plakjes) over. Leg de middelste laag biscuittaart erop en druk deze voorzichtig aan.
Klop de aardbeienjam los in een schaaltje. Bestrijk de 2e laag met de aardbeienjam. Leg de bovenste laag biscuit op de taart.
Bestrijk nu de hele biscuittaart royaal met de overige slagroom, zodat je niets meer van de taart ziet. Snijd de aardbeien in plakjes en plak deze samen met het overige fruit in de slagroom.
Vergelijkbare recepten
Taart
Taart
Taart