Breng water aan de kook en giet dit in een kom. Leg vervolgens het bijgeleverde zakje chocoladeglazuur in de kom en zorg ervoor dat het onderwater blijft.
Snijd de banaan in schijfjes.
Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden.
Smelt in een steelpannetje 1 eetlepel schenkstroop en 50 gram boter. Als de boter gesmolten is laat dan nog 1 minuut doorpruttelen terwijl je erbij blijft.
Neem het pannetje van het vuur en roer voorzichtig met een lepel de bodemmix door de boter. Meng het geheel tot een egale massa.
Bedek de bodem van de bakvorm gelijkmatig met het warme deeg en druk stevig aan met de bolle kant van een lepel. Plaats de bakvorm in de koelkast.
Smelt in een steelpannetje 5 eetlepel schenkstroop en 50 gram boter. AIs de boter is gesmolten, laat het dan nog 1 minuut doorpruttelen. Blijf hierbij in de buurt.
Neem het pannetje van het vuur en roer voorzichtig met een lepel de mix voor karamelsaus erdoorheen. Meng het geheel tot een egale massa.
Haal de bakvorm uit de koelkast en verdeel de schijfjes banaan over de bodem. Verdeel vervolgens de karamelsaus gelijkmatig over de bodem met banaan.
Haal het zakje chocoglazuur uit het water en kneed het goed door.
Knip de bovenzijde van de verpakking open, giet het vloeibare glazuur over de karamelsaus en verdeel het over de bakvorm. Kantel hierbij voorzichtig de bakvorm zodat alle hoeken bedekt zijn met chocoglazuur.
Als de chocoladelaag nog nat is strooi je hier de gekleurde suikerhartjes overheen.
Plaats de bakvorm 1 uur in de koelkast.
Opstijftijd: 60 Minuten
Vergelijkbare recepten