Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 175 °C
Temperatuur heteluchtoven: 170 °C
Haal de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor. Plaats de cupcakevormpjes op de bakplaat.
Klop 100 g boter of margarine zacht en romig in de beslagkom. Doe de basismix voor CupCakes Naturel, de eieren, melk (100 ml) en het vanille aroma bij de zachte boter en roer het geheel met de mixer op de laagste stand door elkaar.
Klop vervolgens met de mixer gedurende 1 minuut op de hoogste stand tot een glad beslag.
Verdeel het beslag met 2 eetlepels over de cupcake vormpjes. Bak de cupcakes in het midden van de oven in ongeveer 22 minuten gaar en goudbruin. Laat de cupcakes hierna afkoelen op een rooster.
Positie rooster: Midden
Baktijd: 22 Minuten
Steek met een appelboor in het midden van de afgekoelde cupcake en boor de kern van het cakeje eruit (net niet tot de bodem). Vul de helft van de cakejes met de Baby Blue Mix en de andere helft met de Baby Pink Mix.
Klop voor de botercrème zachte boter (100 g) met de mixer op de laagste stand in 1 minuut glad en romig.
Voeg melk (125 ml) en het zakje mix voor Luchtige Botercrème toe en mix het geheel met de mixer op de middelste stand tot een luchtige botercrème.
Verdeel de botercrème over twee kommen en meng deze met de kleurstoffen. Maak de eerste kom pastelblauw met behulp van druppels blauwe kleurstof. Maak de tweede kom pastelroze met wat druppels rode kleurstof. Schep de blauwe botercrème in een spuitzak met brede kartelmond en doe met de roze botercrème hetzelfde.
Spuit flinke toeven roze botercrème op de cakejes die gevuld zijn met de Baby Pink Mix en flinke toeven blauwe botercrème op de cakejes die gevuld zijn met de Baby Blue Mix . Versier met extra sprinkels voor een vrolijke touch!
Vergelijkbare recepten
Cupcakes
Cupcakes
Cupcakes