Verwarm de oven voor. Haal de bakplaat er uit en bekleed deze met bakpapier.
Meng het volkorenmeel met Backin, kaneel en de cacao in een mengkom. Voeg de rietsuiker, margarine en de sojadrink toe en kneed het met de mixer met deeghaken tot een soepel koekjesdeeg.
Schep de stukjes chocolade en het amandelschaafsel door elkaar en houd 1 el apart om de koekjes later te bestrooien.
Meng de chocolade-amandelstukjes door het deeg en kneed het goed door, zodat het mooi verdeeld is.
Verdeel het vegan koekjesdeeg in 15 gelijke rondjes over de bakplaat en strooi het achtergehouden chocolade-amandelmengsel erover.
Bak de vegan chocoladekoekjes in het midden van de voorverwarmde oven in 14 minuten gaar.
Positie rooster: Midden
Baktijd: 14 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Vergelijkbare recepten
Koekjes
Koekjes