Breng 250 ml water aan de kook. Voeg de inhoud van het pakje aardbeienjelly toe en roer het tot het poeder is opgelost. Roer het druivensap erbij. Schenk een kwart in een kommetje. Dek het kommetje af met plasticfolie en zet de kom in een grote kom met heet water (zo blijft de Jelly zacht). Verdeel de rest van de Jelly over vier mooie glazen. Zet deze 1 uur in de vriezer.
Opstijftijd: ongeveer 75 Minuten
Haal de glazen na een uur uit de vriezer. Leg 2 aardbeien apart. Snijd de andere aardbeien in plakjes en leg ze dakpansgewijs op de Jelly in de mooie glazen. Roer de nog zachte Jelly even goed door en schenk dit over de aardbeien. Zet de glazen in de koelkast en laat het dessert opstijven.
Roer de crème fraiche los en schep het amandelschaafsel erdoor. Verdeel de amandelroom over dessert en garneer het met een halve aardbei.
Vergelijkbare recepten
Toetjes
Toetjes