Flag

Witte chocolade muffins met frambozen

12 stuks
Gemakkelijk
20
Bak heerlijke muffins met de geweldige smaakcombinatie: witte chocolade en frambozen.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de muffins
1 pakDr. Oetker Muffins
125 gboter of margarine (kamertemperatuur)
2eieren
50 mlwater
75 gwitte chocolade (in stukjes)
12 tlframbozenjam
24frambozen
1citroen (rasp van de schil)
Extra nodig
mixer met gardes
muffin bakblik of bakplaat
beslagkom
rasp

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Muffins
1

Haal (eventueel) de bakplaat uit de oven of plaats het rooster in het midden van de oven. Verwarm de oven voor.

Positie rooster: Midden

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C

Temperatuur heteluchtoven: 180 °C

2

Plaats de muffinvormpjes in het muffinbakblik of op de ovenbakplaat.

3

Doe de muffinmix, de eieren, de zachte boter en het water in een beslagkom en mix met mixer met garden het geheel op de hoogste stand in 1 minuut tot een glad beslag.

4

Voeg de witte chocoladestukjes en de citroenrasp toe aan het muffinbeslag en spatel dit goed door.

5

Verdeel 12 frambozen over de muffinvormpjes en verdeel hierover 2 eetlepels muffinbeslag. Hierboven op doe je in ieder vormpje 1 theelepel frambozenjam.

6

Plaats de bakplaat of het muffinblik in het midden van de oven en bak de muffins in ongeveer 16 minuten gaar en goudbruin.

7

Laat de witte chocolademuffins met frambozen hierna afkoelen op een rooster. Garneer de muffins met de overgebleven frambozen.