Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Vlaflip taart

Ook zo gek op vlaflip? Met dit eenvoudige recept kun je gemakkelijk een taart maken van het overheerlijke dessert.

10 - 12 taartpunten

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Vlaflip taart

Voor de vlaflip taart:

1 pak Dr. Oetker Yoghurt taart
60 g boter
500 ml vanillevla
500 ml volle yoghurt
aardbeiensaus (of andere dessertsaus)

Mixer met garden

Springvorm 24 cm

Steelpannetje

Bereiding

Bereiding

1

Bereidingswijze:

Bereid de mueslikruimelbodem volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Doe de vanille vla en de helft van de taartmix in een beslagkom. Klop het met een mixer op de hoogste stand in 3 minuten tot een luchtige massa. Giet het vanillemengsel in de springvorm en strijk glad.

3

Doe de volle yoghurt en de rest van de taartmix in een beslagkom. Klop het mengsel met een mixer op de hoogste stand in 3 minuten tot een luchtige massa. Schenk het yoghurtmengsel beslag in de springvorm.

4

Maak er nu een echte vlaflip taart van door de saus er aan toe te voegen. Zorg dat dit niet geheel vermengd met het taartmengsel. Laat de vlaflip taart ca. 2,5 uur in de koelkast opstijven.

Opstijftijd: 150 - 180 Min.

Voedingswaarden Voor het recept Vlaflip taart

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 13073kJ
3101kcal
406kJ
96kcal
Vet 121g 3.8g
Koolhydraten 430g 13g
Eiwit 72g 2.2g