Verwarm de oven voor. Bak de biscuittaart volgens de aanwijzingen op het pak.
Baktijd: 30 - 40 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 170 °C
Temperatuur heteluchtoven: 170 °C
Snijd uit witte fondant een brede strook voor de kraag en snijd de twee zijkanten schuin af.
Rol met een wheeltool langs de randen om de stikselnaadjes te maken.
Vouw de stroken om een glas en laat deze drogen (en stevig worden).
Snijd uit witte fondant een witte smalle strook voor de sluiting van het overhemd waar de knopen opkomen. Maak ook hier weer stikselnaadjes aan de randen.
Snijd uit oranje marsepein een stropdas en een brede, korte strook voor de knoop van de stropdas.
Haal uit rode marsepein een klein rondje voor een knoop. Met een iets kleiner rondje druk je de rand in de knoop. Maak zo ook een blauwe en een witte knoop.
Met een klein rond spuitmondje maak je twee afdrukken van gaten in de rode, blauwe en witte knoop.
Smeer de biscuittaart af met de botercrème.
Rol een grote witte plak fondant uit. Bedek hiermee de gehele taart. Strijk de taart helemaal glad en strak. Leg de smalle strook voor de knoopjes in het midden op het overhemd.
Leg de kraag bovenop de taart.
Vouw de brede oranje strook om zodat er een beetje een driehoek ontstaat. Snijd het overtollige weg aan de achterkant en leg de driehoek bovenin de kraag. Dit is de knoop van de stropdas. Vouw de stropdas een beetje grillig op het overhemd.
Plak de rode, witte en blauwe knoop op de smalle strook.
Snijd als laatste nog uit een dunne plak witte fondant een borstzakje. Rol ook hier langs de randen met de wheeltool. Plak het zakje op het overhemd aan de rechterkant.
Vergelijkbare recepten
Taart
Taart
Taart