Flag

Tiramisu

10 - 12 stuks
Gemakkelijk
20
Heerlijk authentiek, romig Italiaans dessert met Amaretto, koffie en Mascarpone.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image
Benodigdheden
Mixer met gardes
Springvorm Ø24 cm

Ingrediënten

Voor de tiramisu taart
1 pakDr. Oetker Pakket voor MonChou Taart
50 gboter
1 paklange vingers
1 kopjesterke koffie
ongeveer 4 elAmaretto (amandellikeur)
250 mlslagroom
250 gMascarpone (Italiaanse zoete roomkaas)
2 zakjesDr. Oetker Suiker met Vanillesmaak
100 mlwater (koud)
ongeveer 3 elcacao

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Pakket voor MonChou Taart
Picture - Dr. Oetker Suiker met Vanillesmaak
1

Zo maak je de tiramisu taart

Maak de kruimelbodem volgens de bereidingswijze op de verpakking.

2

Meng de koffie met Amaretto (naar smaak) in een kommetje of diep bord en haal de lange vingers hier doorheen, zodat ze het vocht opnemen. Verdeel de lange vingers op de kruimelbodem, snijd ze eventueel bij, zodat de bodem van de tiramisu helemaal wordt bedekt.

3

Bereid de taartmix zoals beschreven staat op de verpakking, maar gebruik in plaats van Mon Chou, Mascarpone. Voeg de Vanillesuiker toe. Laat de tiramisu taart opstijven. Bestuif de tiramisu voor het serveren met cacaopoeder.

Opstijftijd: 180 Minuten