Neem de bakvorm en vet deze goed in. Dit gaat het eenvoudigst met een bakspray.
Voor deze taart bak je twee keer een klein taartje. Halveer daarom de ingredienten en maak het beslag volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Baktijd: 24 - 30 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Snijd desgewenst een klein laagje van de onderzijde bij beide cakes af, zodat ze beter op elkaar aansluiten straks. Hol de binnenkant van beide taartjes in het midden uit. Een doorsnede van ongeveer 9 cm.
Snijd beide taartjes door de helft. Bestrijk de onderste helft met een laagje Cake & Taartvulling Choco. Maak de botercrème volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de Choco taartvulling met botercrème. Stapel de taartlagen op, zodat je een taartje krijgt.
Vul de holte met de chocosnoepjes.
Rol het fondant uit tot een ronde lap van ongeveer 36 cm doorsnede. Leg deze voorzichtig over het taartje. Snijd het overtollig fondant weg met een mesje.
Versier nu het taartje met de snoepjes. Dit gaat het eenvoudigst als je de snoepjes iets nat maakt. Daarna druk je ze voorzichtig in de fondant.
Bewaar het taartje totdat je gaat serveren in de koelkast.
Vergelijkbare recepten
Taart
Taart
Taart