Flag

Stracciatella roomtaart met rood fruit

12 taartpunten
Gemakkelijk
20
Gemakkelijk om te maken en ook nog eens heel erg lekker: deze romige stracciatella taart met stukjes pure chocolade. Ook lekker in combinatie met rood fruit.
Logo Image
Baktips
Ook erg lekker als stracciatella toetje!
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image
Benodigdheden
Springvorm Ø24 cm
Mixer met gardes

Ingrediënten

Voor de stracciatella taart
1 pakDr. Oetker Pakket voor MonChou Taart
50 gboter
500 mlslagroom
250 mlmelk
100 - 200 gpure chocolade hagelslag
rood fruit voor garnering

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Pakket voor MonChou Taart
1

Bereidingswijze

Bereid de bodem van de taart zoals vermeld op de verpakking.

2

Klop de slagroom zonder suiker op totdat deze stijf is. Meng in een aparte kom de taartmix met de melk en klop deze met de mixer op de laagste stand tot een gladde massa. (Let op: de melk moet op kamertemperatuur zijn).

3

Voeg de slagroom en hagelslag toe en spatel het door het taartmengsel.

4

Verdeel het straciatella room mengsel over de bodem en plaats de taart minimaal 3 uur in de koelkast.

Opstijftijd: 180 Minuten

5

Versier de straciatella roomtaart met het rode fruit.

Baktips

  • Ook erg lekker als stracciatella toetje!