Verwarm de oven voor. Maak het biscuitbeslag zoals aangeven op de verpakking. Bak de biscuittaart in ongeveer 35 minuten gaar en laat deze afkoelen.
Baktijd: 35 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 160 °C
Temperatuur heteluchtoven: 150 °C
Bereid 2 zakjes mix voor botercrème en verdeel deze over 3 schaaltjes. Kleur nu met kleurstof de boter crème in 3 verschillende tinten roze of een andere kleur naar keuze.
Doe nu de meest donkere tint een spuitzak met spuitmondje 2D. Begin aan de onderkant van de taart met het spuiten van de roosjes. Draai je roosjes van binnen naar buiten en ga zo de hele taart rond.
Vul nu de spuitzak met de middelste tint en herhaal het proces boven je eerste ring met roosjes.
Na deze ring is nu de lichtste tint aan de beurt. Vul de spuitzak met de lichtste tint. Spuit hiermee roosjes op de bovenkant en indien nodig stukjes op de zijkant van de rozentaart.
Als de rozentaart is bedekt, laat 'm minimaal 30 minuten in de koelkast uitharden.
Vergelijkbare recepten
Taart
Taart
Taart