Bereid het biscuitbeslag en 1 zakje botercrème volgens de aanwijzingen op de verpakkingen. Verdeel het beslag over 3 kommen en de botercrème over 2 kommen. Kleur het biscuitbeslag roze, geel en blauw met de Dr. Oetker kleurstoffen en de botercrème blauw en geel.
Bak iedere kleur biscuitbeslag afzonderlijk één voor één in een spring- of taartvorm in ca. 25 minuten gaar. Haal de biscuitbodems na het bakken uit de vormen en laat deze afkoelen.
Positie rooster: Midden
Baktijd: ongeveer 25 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 170 °C
Temperatuur heteluchtoven: 170 °C
Doe de blauwe biscuitbodem in een schone spring- of taartvorm. Verdeel hierover de gele botercrème. Leg de roze biscuitbodem op de gele botercrème en druk deze licht aan. Verdeel blauwe botercrème over de roze biscuitbodem en leg hierop de gele biscuitbodem, druk deze ook zachtjes aan.
Maak het tweede zakje botercrème volgens de aanwijzing op de verpakking. Bestrijk de taart met de botercrème. Decoreer met gekleurde glittersuiker in de vorm van een regenboog. En klaar is de regenboog taart.
Vergelijkbare recepten
Taart
Taart
Taart