Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

MonChou Stracciatella taart

Een MonChou Stracciatella taart met stukjes chocolade, onweerstaanbaar lekker.

12 taartpunten

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept MonChou Stracciatella taart

Voor de Mon Chou Stracciatella taart:

1 pak Dr. Oetker Pakket voor MonChou Taart
200 g MonChou
250 ml slagroom
75 g margarine
100 ml water
200 g pure chocolade hagelslag

Bereiding

Bereiding

1

Taartbodem bereiden:

Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm. Smelt 75 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk stevig met de bolle kant van een lepel. Zet de vorm ca. 10 minuten in de koelkast.

2

Mon Chou Stracciatella taart bereiden:

Klop in een kom de MonChou (200 gram op kamertemperatuur) met de mixer met garden glad. Voeg het water (100 ml op kamertemperatuur) en de taartmix aan de MonChou toe en klop dit op de middelste stand tot een egale massa.

3

Voeg de ongeklopte slagroom aan het taartmengsel toe en klop dit met de mixer op de middelste stand in 1 minuut tot een luchtige massa. Spatel de hagelslag door het taartmengsel. Verdeel het taartmengsel over de bodem en laat de stracciatella taart ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.

Opstijftijd: 120 Min.

4

Mon Chou Stracciatella taart versieren:

Garneer de MonChou Stracciatella taart vlak voor serveren met bijvoorbeeld chocoladeschilfers of gezeefde cacaopoeder.

Voedingswaarden Voor het recept MonChou Stracciatella taart

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 1529kJ
366kcal
1504kJ
360kcal
Vet 28g 28g
Koolhydraten 23g 22g
Eiwit 4.5g 4.5g