Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm.
Smelt de boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix en cacaopoeder door de gesmolten boter.
Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel.
Doe het water, de kwark en de slagroom in een kom en meng dit met een mixer met gardes op de laagste stand door elkaar.
Voeg de taartmix toe en meng het mengsel met de mixer op de laagste stand in 1 minuut tot een glad mengsel.
Klop het daarna op de hoogste stand in 2,5 minuut tot een luchtige massa. Schenk het taartmengsel over de bodem. Laat de taart ten minste 2,5 uur opstijven in de koelkast
Snijd 500 gram aardbeien doormidden en druk met een klein hartjes stekertje vormpjes uit de aardbeien.
Pureer de overige aardbeien samen met de afsnijsels tot een puree. Klop de slagroom met suiker op en roer de aardbeienpuree erdoor.
Spuit toefjes op de kwarktaart, verdeel de hartjes aardbeien erover en garneer met de suikerhartjes.
Vergelijkbare recepten
Taart
Taart
Taart