Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Mini Banoffee taartjes

Banoffee je favoriete smaak? Je eet je vingers op bij deze heerlijke mini taartjes met banaan en karamel en... geen oven nodig!

12 porties

Wat bakervaring gewenst 25 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Mini Banoffee taartjes

Voor de taartjes:

100 g roomboter (op kamertemperatuur)
200 g Bastognekoeken , heel fijn verkruimeld

Voor de banoffee:

125 ml slagroom
1 zakje Dr. Oetker Vanillesuiker
1 zakje Dr. Oetker Cake & Taart Vulling Salted Caramel
2 bananen , rijp en in plakjes
koekkruimels of geraspte chocolade voor garnering

Extra nodig:

1 pak Dr. Oetker Cakevormpjes
mixer met garden
beslagkom
spuitzak

Bereiding

Bereiding

1

Zet de cupcakevormpjes klaar.

2

Meng de boter met de gekruimelde bastognekoek tot een deeg.

3

Maak een rol van het deeg. Snijd in 12 gelijke stukken.

4

Vul de bodem van ieder vormpje met een plakje bastogne koekdeeg. Maak een opstaand randje.

5

Laat de taartjes minstens 30 minuten opstijven in de koelkast.

Opstijftijd: 30 Min.

6

Klop de slagroom met de vanillesuiker stijf.

7

Haal de taartbodems uit de koelkast, verwijder de vormpjes. Verdeel de Cake- & Taartvulling Salted Caramel over de taartjes.

8

Leg een paar plakjes banaan op de salted caramel vulling en spuit er een toefje slagroom op.

9

Bestrooi de banoffee taartjes wat koekkruimels of geraspte chocolade.

10

Serveer de banoffee taartjes met salted caramel meteen of bewaar ze in de koelkast.

Voedingswaarden Voor het recept Mini Banoffee taartjes

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 995kJ
238kcal
1507kJ
361kcal
Vet 15g 23g
Koolhydraten 24g 36g
Eiwit 1.4g 2.1g