Plaats het ovenrooster op het aanrecht. Vet de bakvorm in en plaats deze op het rooster. Verwarm de oven voor.
Baktijd: ongeveer 20 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Roer 125 g boter of margarine in een beslagkom met de mixer met garden op de laagste stand tot een zacht geheel. Meng 100 g witte basterdsuiker, 1 zakje vanillesuiker en een mespuntje zout erdoor, tot een luchtig geheel. Voeg de eieren één voor één toe en klop op de hoogste stand ongeveer een halve minuut. Zeef 175 g bloem met 1 afgestreken theelepel Backin en voeg de helft toe. Voeg dan een eetlepel melk toe en roer dit met een houten lepel tot de bloem verdwenen is. Voeg tenslotte de andere helft van de bloem toe en roer totdat ook dit volledig verdwenen is. Doe het beslag in de bakvorm en strijk het glad. Zet de bakvorm op het rooster onder in de oven en bak de taart in ongeveer 20 minuten gaar. Haal de taart na het bakken uit de oven en laat deze op een met bakpapier bekleed rooster afkoelen.
Bestrijk de bodem gelijkmatig met 1 zakje Klop-Fix. Meng het fruit met 1 zakje vanillesuiker en leg het naar eigen inzicht op de bodem. Maak 1 zakje Taartina volgens de bereidingswijze op de verpakking met water of vruchtensap en schenk het over het fruit heen. Laat het afkoelen voor dat je de fruittaart serveert.
Klop de slagroom met 1 zakje Klop-Fix en een zakje vanillesuiker stijf. Versier de taart vlak voor het serveren met een toef slagroom.
Vergelijkbare recepten
Taart
Taart
Taart