Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Frambozen Pavlova Cupcakes

Met deze Frambozen Pavlova cupcakes zet je een klein feestje op tafel.

12 cupcakes

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Frambozen Pavlova Cupcakes

Voor de cupcakes:

1 pak Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel
100 g boter
2 eieren
100 ml melk

Voor de frambozen pavlova:

1 zakje Dr. Oetker Mix voor Meringue
60 ml water
150 ml slagroom
2 el suiker
1 bakje frambozen
100 g frambozen saus
poedersuiker

Extra nodig:

spuitzak met gladde spuitmond
1 doosje Dr. Oetker Cupcake Vormpjes

Bereiding

Bereiding

1

Bereid de cupcakes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de cupcakes afkoelen.

2

Bereid de Mix voor Meringue volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 110°C.

3

Bekleed de bakplaat met bakpapier.

4

Spuit er kleine toefjes Meringue op van ca. 3 cm. Laat een beetje ruimte over tussen de toefjes. Bak de schuimpjes gaar in ca. 60 minuten. Laat de oven dicht totdat de Meringue helemaal is afgekoeld (dat duurt ongeveer 2 uur).

5

Klop de slagroom samen met de suiker stijf. Vul de spuitzak met slagroom. Spuit een klein beetje slagroom bovenop de cupcake.

6

Leg de meringue op de slagroom en doe een klein beetje slagroom op de meringue. Leg daar ca. 3 frambozen op. Bestuif ze met een klein beetje poedersuiker.

Voedingswaarden Voor het recept Frambozen Pavlova Cupcakes

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 1168kJ
280kcal
1044kJ
251kcal
Vet 16g 15g
Koolhydraten 28g 25g
Eiwit 4.3g 3.9g