Flag

Double Chocolate Verwen taartje met bloemen

6 - 8 taartpunten
Gemakkelijk
40
Een dikke laag chocolade ganache en een romige chocolade vulling. Pure verwennerij...
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Bakgerei
mixer met gardes
beslagkom
spatel of plat mes
Voor de double chocolate taart
1 pakDr. Oetker Verwen Double Chocolate taart
75 gmargarine
2eieren
2 elwater
200 mlslagroom
Voor de taartvulling
1 zakjeDr. Oetker Botercrème
100 groomboter
125 mlmelk (koud)
1 bekerDr. Oetker Choco Dip bruin
1 pakDr. Oetker Decoratiebloemetjes

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Botercrème
Picture - Dr. Oetker Decoratiebloemetjes
1

Verwarm de oven voor op 150°C.

Positie rooster: Midden

Baktijd: 30 - 35 Minuten

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 150 °C

Temperatuur heteluchtoven: 130 °C

2

Bereid de taartmix volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Zet de bakvorm op de bakplaat en schenk het beslag in de vorm. Bak de cake 30-35 minuten in het midden van oven gaar.

4

Laat de double chocolate taart ongeveer 30 minuten afkoelen.

5

Bereid de botercrème volgens de aanwijzingen op de verpakking.

6

Smelt de chocolade in de magnetron. Roer de chocolade goed door en schenk deze al roerende door de botercrème (let op dat de chocolade niet te warm is).

7

Haal de double chocolade taart uit de bakvorm en snijd deze door midden.

8

Verdeel de chocoladecrème over de bodem van de taart en leg de andere taarthelft er bovenop.

9

Bereid de chocolade ganache volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de chocolade ganache een klein beetje afkoelen en roer af en toe door. De ganache is goed als deze wat dikker wordt.

10

Bestrijk de double chocolate taart met de chocolade ganache.

11

Versier de taart tot slot met de bloemetjes.