Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Dessert van brownies met peer en warme vanille saus

Het toetje is een klein feestje met dit lekkere dessert. Smeuïge choco brownies met stukjes peer en warme, romige vanille saus.

Ongeveer (minimum) 4 - 6 stuks

Wat bakervaring gewenst 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Dessert van brownies met peer en warme vanille saus

Voor dessert:

1 pak Dr. Oetker Brownies Choco
50 g margarine (zacht)
100 ml melk
2 peren

Voor de saus:

125 ml slagroom
1 el Dr. Oetker Kookpudding Vanille
1 tl suiker

Steelpannetje

Maatbeker

Bereiding

Bereiding

1

Brownies bakken:

Bereid de Brownies volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar vervang de melk door 100 ml water. Laat de Brownies goed afkoelen.

Elektrische oven: 180°C

Heteluchtoven: 160°C

Baktijd: ongeveer 40 Min.

2

Schil de peer en verwijder het klokhuis. Snijd de peer in de lengte in dunne plakjes. Snijd de Brownies in dunne plakjes.

3

De vanillesaus koken:

Meng de Kookpudding Vanille met een klein beetje slagroom. Breng de resterende slagroom met suiker aan de kook. Neem de kokende room van het vuur en voeg het aan het aangemaakte mengsel hier aan toe. Breng het geheel weer aan de kook en laat het nog even kort doorkoken.

4

Het brownies dessert decoreren:

Verdeel de plakjes Brownie over bordjes en verdeel hierover de plakjes peer. Schep wat warme saus over de peer en Brownies en serveer het dessert direct.

Voedingswaarden Voor het recept Dessert van brownies met peer en warme vanille saus

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 1375kJ
330kcal
1075kJ
258kcal
Vet 17g 13g
Koolhydraten 40g 32g
Eiwit 3.1g 2.4g