Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Chocolade Cheesecake

Hmmmm, chocolade Cheesecake. Extra lekker met vers fruit.

Ongeveer (minimum) 10 - 12 taartpunten

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Chocolade Cheesecake

Voor de chocolade cheesecake:

1 pak Dr. Oetker Pakket voor MonChou Taart
200 g MonChou
200 g pure chocolade
50 g margarine
125 ml slagroom
200 ml water

Eventuele voor decoratie:

rode vruchten

Bereiding

Bereiding

1

Bereid de taartbodem volgens de bereidingswijze op de verpakking.

2

Hak de pure chocolade in stukjes en smelt deze voorzichtig met behulp van de magnetron (lage stand) of au bain marie. Klop in een aparte schaal de Mon Chou glad met een mixer met garden. Voeg de Mon Chou toe aan de gesmolten chocolade en meng het geheel met de mixer tot een gladde massa.

3

Voeg water en de taartmix toe. Meng het geheel eerst ca. 1 minuut met een mixer op de laagste stand en daarna nog ca. 2 minuten op de hoogste stand.

4

Voeg de opgeklopte slagroom toe en meng deze handmatig met een spatel door de massa. Verdeel het taartmengsel over de bodem en laat de chocolade cheesecake ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.

5

Decoreer de chocolade cheesecake bij het serveren eventueel met rode vruchten.

Voedingswaarden Voor het recept Chocolade Cheesecake

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 1039kJ
249kcal
1397kJ
334kcal
Vet 20g 26g
Koolhydraten 15g 20g
Eiwit 3.4g 4.5g