Flag

Cheesecake hartjes

4 - 6 stuks
Gemiddeld
40
Lekker cheesy. Cheese cake hartjes voor wie jij lief vindt.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de cheesecake
1 pakDr. Oetker Verwen Cheesecake (met Frambozensaus)
kuipjeMonChou (zacht en luchtig)
125 mlcrème fraiche
25 gmargarine
2eieren
Dr. Oetker Kleurstoffen (alleen de rode)
Extra nodig
mixer met gardes
uitsteekvormpje hartjesvorm (ongeveer 5 cm)
scherp mesje

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Kleurstoffen  (alleen de rode)
1

Maak de bodem zoals aangegeven staat op de verpakking.

Opstijftijd: 120 Minuten

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 150 °C

Temperatuur heteluchtoven: 130 °C

2

Maak daarna de mix voor Verwen Cheesecake zoals aangegeven en schenk cheesecake vulling de helft over de bodem in de bakvorm. Bewaar de andere helft van de cheesecake vulling in een schaaltje.

3

Voeg aan het bakje met cheesecakevulling rode kleurstof druppelsgewijs toe. Meng het goed door, totdat het mooi rood is.

4

Voeg nu langzaam in delen de rode cheesecakevulling toe aan de bakvorm en roer telkens een beetje door elkaar met een vork.

5

Bak de Verwen Cheesecake in de oven en laat daarna goed afkoelen.

6

Steek met de hartjesuitsteker de hartjes uit de cheesecake.