Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Cakepops met Compleet pakket

Alles in een pakket: Dr. Oetker Cakepops compleet pakket. Alle ingrediënten voor een gezellige bakmiddag.

10 stuks

Wat bakervaring gewenst 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Cakepops met Compleet pakket

Voor de cakepops:

1 pak Dr. Oetker Compleet pakket voor Cakepops
30 g boter of margarine
1 ei

Mixer met garden

Kopje

Bereiding

Bereiding

1

Voorbereiding:

Zorg dat het ei op kamertemperatuur is en de boter zacht. Haal de bakplaat uit de oven en plaats de bakvormpjes hierop. Verwarm de oven voor.

Elektrische oven: 180°C

Heteluchtoven: 160°C

Baktijd: 15 - 17 Min.

2

Cakepops beslag bereiden:

Klop de boter met de mixer in een beslag zacht en romig. Voeg de cakepopsmix en het ei toe. Mix het geheel eerst op de laagste stand goed door elkaar. Klop daarna het geheel op de hoogste stand in een halve minuut tot een glad beslag.

3

Cake pops bakken:

Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak de cakejes in 15-17 min. Gaar en goudbruin en laat ze buiten de oven afkoelen.

4

Decoreren:

Leg het zakje chocoglazuur 10 minuten in een pannetje met een ruime hoeveelheid heet kraanwater (ca. 75 °C) totdat het glazuur is gesmolten. Haal de papieren bakvormpjes van de cakejes af.

5

Haal het zakje uit het water, kneed deze voorzichtig door, knip een bovenhoek van het zakje en doe het gesmolten glazuur in een kopje. Haal het uiteinde van het stokje door het glazuur, druk het stokje in de onderkant van het cakeje en leg het op een plat bord. Herhaal dit voor alle 10 de cakepops.

6

Zet het bord met de cakepops 5 minuten in de koelkast zodat de stokjes stevig vastzitten en doe ondertussen de strooidecoratie in een schaaltje.

7

Nadat de stokjes goed vastzitten, verwarm je het kopje met glazuur 15 seconden bij 600 Watt in de magnetron. Roer het glazuur goed door. Haal nu een cakepop door het gesmolten glazuur en tik het overtollige glazuur eraf tot het niet meer drupt (laat het niet hard worden).

8

Bestrooi de cakepops met de bijgeleverde strooidecoratie boven het schaaltje decoratie (niet erdoor rollen). Herhaal dit voor alle 10 de cakepops. Zet de cakepops in een glas of mok en laat het glazuur verder opstijven.

Voedingswaarden Voor het recept Cakepops met Compleet pakket

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 540kJ
130kcal
1864kJ
447kcal
Vet 7.3g 25g
Koolhydraten 14g 48g
Eiwit 1.6g 5.4g