Flag

Brownies met cornflakes en karamel

8 stuks
Gemiddeld
20
Brownie fan opgelet, een heerlijke Brownie met een vulling van cornflakes en karamel
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de brownies
1 pakDr. Oetker Brownies Choco
50 gboter of margarine
100 mlwater
0,05 gcornflakes
Voor de gezouten karamel
90 gsuiker
5 groomboter
75 mlslagroom
snufjezout
Extra nodig
pan met dikke bodem
mixer met gardes

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Brownies Choco
1

Laat de suiker op laag vuur in een koekenpan met dikke bodem smelten.

2

Zodra de suiker gesmolten en donkerbruin gekleurd is, haal je de koekenpan van het vuur en voeg je de slagroom en boter toe. Pas op voor het spatten.

3

Blijf roeren en voeg een snufje zout toe. Als er klontjes ontstaan, kun je de pan weer op een laag vuur zetten. Haal de pan van het vuur zodra de karamel glad is. Laat afkoelen.

4

Verwarm de oven voor.

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Temperatuur heteluchtoven: 160 °C

5

Maak de Brownies volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de vorm met de helft van het browniebeslag, strooi er wat cornflakes over, schenk de gezouten karamel erover en vul de vorm af met de rest van het browniebeslag.

6

Bak de Brownies met cornflakes en karamel in ongeveer 40 minuten smeuig.

Positie rooster: Midden

Baktijd: 40 Minuten