Flag

Biscuittaart met slagroom en fruit

12 taartpunten
Gemiddeld
60
Maak een heerlijk luchtige biscuittaart gevuld met slagroom en fruit. Dit is het recept voor het stukje 'Taart van Eeuw' dat versierd is met heel veel fruit.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de biscuittaart
1 pakDr. Oetker Biscuittaart Naturel
5eieren
50 mlmelk
Voor de vulling
500 mlslagroom
4 elsuiker
2 zakjesDr. Oetker Klop-Fix
4 elaardbeienjam
500 gfruit zoals aardbeien, bramen, bessen, kiwi etc.
Extra nodig
mixer met gardes
springvorm Ø 24 cm
kartelmes/broodmes

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Biscuittaart Naturel
Picture - Dr. Oetker Klop-Fix
1

Bak de biscuittaart volgens de aanwijzingen op het pak.

2

Klop de slagroom met de suiker en Klop-Fix stijf.

3

Snijd de afgekoelde biscuittaart omgedraaid (zodat de rechte onderkant een mooie bovenkant wordt) horizontaal 2x door met een broodmes, op 1/3e en 2/3e van de taart. Haal de bovenste 2 lagen eraf en leg de onderste laag op een serveerschaal.

4

Bestrijk deze laag met 1 cm slagroom en verdeel er de helft van het fruit (aardbeien eventueel in plakjes) over. Leg de middelste laag biscuittaart erop en druk deze voorzichtig aan.

5

Klop de aardbeienjam los in een schaaltje. Bestrijk de 2e laag met de aardbeienjam. Leg de bovenste laag biscuit op de taart.

6

Bestrijk nu de hele biscuittaart royaal met de overige slagroom, zodat je niets meer van de taart ziet. Snijd de aardbeien in plakjes en plak deze samen met het overige fruit in de slagroom.