Flag

Aardbeien cupcakes met vanilleroom

12 cupcakes
Gemakkelijk
40
Smeuïge cupcakes met een lekkere toef vanilleroom en een vleugje aardbeiensaus.
Logo Image
Baktips
Variatietip: Voeg voor een mooie rode kleur een paar druppels rode levensmiddelenkleurstof toe aan het aardbeien cupcakes beslag.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image
Benodigdheden
Mixer met gardes
Spuitzak met stermond
Cupcake bakvorm

Ingrediënten

1 pakDr. Oetker Cakevormpjes (roze)
Voor de cupcakes
1 pakDr. Oetker CupCakes Naturel
2eieren op kamertemperatuur
50 mlmelk
50 gaardbeiensaus
Voor de topping
1 zakjeDr. Oetker Topping Wit
1 flesjeDr. Oetker Suikerhartjes

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker CupCakes Naturel
Picture - Dr. Oetker Topping Wit
Picture - Dr. Oetker Suikerhartjes
1

Cupcakes bakken

Gebruik voor het bakken van de cupcakes Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel. Volg hiervoor de bereidingswijze op de verpakking maar gebruik in plaats van 100 ml melk, 50 ml melk en 50 ml Aardbeiensaus.

Baktijd: ongeveer 22 Minuten

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Temperatuur heteluchtoven: 160 °C

2

Cupcakes versieren

Spuit op de cupcakes een toef van CupCake Topping. Strooi er CupCake Suikerhartjes over.

Baktips

  • Variatietip: Voeg voor een mooie rode kleur een paar druppels rode levensmiddelenkleurstof toe aan het aardbeien cupcakes beslag.