Pak met Pasen eens lekker uit en maak een prachtige taart. Een lekkere paastaart waar iedereen van kan genieten en waar je trots op kunt zijn. Met een kwarktaart als basis, is het wel heel eenvoudig. Kies voor onze schattige kwarktaartnestjes zodat iedereen een eigen taartje heeft of maak een mooie drip cake. Vrolijk Pasen!
Kwarktaart
Taart
Door een taart te decoreren maak je ‘m extra bijzonder. Met wat eenvoudige decoraties creëer je al een wauw-effect. Een goed voorbeeld hiervan is onze MonChoutaart met chocolade-eieren. Super makkelijk om te maken en met groots effect. Ga je voor een wat moeilijkere taart? Maak dan onze Pasen verrassingstaart. Een echt spektakelstuk voor op de paastafel!
HOW TO VIDEO
Zo mooi, en zo eenvoudig om te maken! Een MonChoutaart met chocolade-eieren. Bekijk het filmpje en binnen een paar minuten ben je klaar om te bakken! Ga voor het gehele recept naar bakken.nl.
HOW TO VIDEO
Een blikvanger bij de Paasbrunch, deze heerlijke verrassingstaart! Dankzij deze video weet je zeker dat jij 'm ook kunt bakken. Kijk voor het recept op bakken.nl!
Wat staat er nou leuker op de Paastafel dan schattige baksels? Geef met vers fruit een vrolijke twist aan kwarktaart en maak onze Kwarktaart citroen met abrikoos of heerlijke kleine MonChoutaartjes. Ook erg leuk om de paastafel op te vrolijken zijn onze Paashaas kwarktaartjes en de muffinkuikens. Bijna te leuk om op te eten!
HOW TO VIDEO
Een feestje te vieren? Maak deze mooie en vooral erg lekkere duo kwarktaart. Bekijk het filmpje en ga ook aan de slag!
Kwarktaart
Kwarktaart
Muffins
Kwarktaart
Kwarktaart
Kwarktaart
HOW TO VIDEO
Pasen is de gelegenheid om net wat meer uit te pakken. Steel de show met de American Pancake Paashaas of waag je aan het maken van Lime cheesecake met Meringue. beter dan dit wordt een Paasbrunch niet als je het ons vraagt.
Taart
American Pancakes
Toetjes
KRIJG JIJ 'M AL?
Meld je aan en krijg inspirerende recepten in je mailbox en natuurlijk het laatste nieuws rondom bakken.
KRIJG JIJ 'M AL?
Meld je aan en krijg inspirerende recepten in je mailbox en natuurlijk het laatste nieuws rondom bakken.
Meld je aan