Een heerlijk pittige pizza voor iedereen die van spicy houdt! Deze pittige pizza heeft een dunne krokante bodem en is rijkelijk belegd met pepperoni-salami, Mozarella en Edam kaas, en groene peperoni. Een pizza met pit.
Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan.
Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor:
- Elektrisch 220 °C
- Hetelucht: 200 °C
- Gas: stand 4
2. Folie verwijderen
3. Plaats het rooster onderin de oven en bak de diepgevroren pizza 11-13 minuten
Tip: jouw Ristorante Pizza smaakt nog beter als je de boven- en onderwarmte functie van de oven gebruikt.
Per 100 g bereid product | Per portie bereid product | %* | |
---|---|---|---|
Energie |
1008kJ 241kcal |
3528kJ 843kcal |
42% |
Vet | 12g | 41g | 59% |
waarvan verzadigd vet | 3.9g | 14g | 70% |
Koolhydraten | 24g | 83g | 32% |
Eiwit | 8.8g | 31g | 62% |
Zout | 1.2g | 4.4g | 73% |
Inhoud: 350g