Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Cheesecake met kruimelbodem

Cheesecake met kruimelbodem

Met deze mix maak je een overheerlijke romige cheesecake met lekkere kruimelbodem. Eenvoudig te bereiden met de bijgeleverde ronde bakvorm. Varieer eindeloos met deze mix door bijvoorbeeld fruit of chocolade toe te voegen. 

 

Variatietips

  • Voeg eens 125 gram blauwe bessen of frambozen toe aan de vulling of 75 g stukjes chocolade. Giet dan de helft van het cheesecakebeslag over de kruimelbodem en strooi het fruit of de chocoladestukjes over het beslag. Verdeel daarna de rest van het beslag eroverheen.
  • Voor een minder zware cheesecake kun je MonChou Zacht & Luchtig vervangen door 200 g magere kwark.

 

Bereidingstips

  • Bereid de cheesecake een dag voor het serveren voor het lekkerste resultaat.
  • Controleer of de cheesecake gaar is door de bakplaat in de oven voorzichtig heen-en-weer te schuiven. De cheesecake is gaar als de buitenkant stevig is en in het midden nog wat meebeweegt en een beetje zacht is, zoals bij een pudding.
  • Bewaar de cheesecake in de koelkast.

 

Cheesecake met kruimelbodem (1 recepten)

Voedingswaarde: Cheesecake met kruimelbodem

Een portie is: 75 gram
Per 100 g bereid product Per portie bereid product %*
Energie 1430kJ
343kcal
1072kJ
258kcal
13%
Eiwit 5.9g 4.4g 9%
Koolhydraten 27g 20g 8%
waarvan suikers 17g 13g 14%
Vet 24g 18g 26%
waarvan verzadigd vet 13g 9.5g 48%
Natrium 0.36g 0.27g 5%
* Percentage van de Dagelijkse Voedingsrichtlijn, gebaseerd op 2000 kCal per dag.

Meer informatie over product

Inhoud: 235g