Smelt 60 g boter in een steelpan. Neem de steelpan van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter.
Bedek de bodem van de glazen schaaltjes gelijkmatig met de kruimelbodemmix en druk dit stevig aan met de bolle kant van de lepel.
Doe 300 ml water op kamertemperatuur met de kwark en slagroom in een beslagkom en meng dit met een garde op de laagste stand door elkaar. Gebruik voor het beste resultaat de kwark en slagroom direct vanuit de koelkast.
Voeg de taartmix toe en meng het mengsel met de mixer op de laagste stand in 1 minuut tot een glad mengsel. Klop het daarna op de hoogste stand in 2,5 minuut tot een luchtige massa. Verdeel het taartmengsel over de glaasjes.
Laat de paastoetjes minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
Opstijftijd: 120 - 150 Minuten
Klop ondertussen de slagroom samen met de poedersuiker in een vetvrije kom met een mixer met gardes stijf.
Doe de slagroom in een spuitzak zonder spuitmond. Of gebruik hiervoor een plastic zakje.
Schil de mango en snijd in plakken. Snijd vervolgens uit de plakken de oren voor de paashaas.
Knip het uiteinde van de spuitzak of een hoekje van het boterhamzakje en spuit een gladde toef in het midden van de glaasjes.
Duw aan de bovenkant de mango oortjes in de toeven. Duw daaronder de chocolade bolletjes (oogjes), druk het neusje erin (gouden bolletje) en teken snorharen met de Dr. Oetker Decoratiestiften.
Vergelijkbare recepten
Toetjes
Toetjes
Toetjes